Rhetorika volgt de officiële richtlijnen die de federale regering verspreidt via .Be Alert
Wat de handelszaken en de zogenaamde recreatieve activiteiten (sport, cultuur, folklore, enz.) betreft: al deze activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn. Deze maatregelen zijn geldig vanaf vrijdag 13 maart middernacht tot en met vrijdag 3 april. Net als voorheen zullen de ontwikkelingen dagelijks worden beoordeeld.

Dat betekent: concert van 22 maart wordt uitgesteld naar latere datum. Kaarten blijven geldig. Mensen die absoluut hun gekochte kaart terug willen inwisselen voor geld, kunnen dat doen. Datum zal in overleg tussen Bestuur Rhetorika, Toneelkring De Vondeling en Zaalbeheer Cultuurdienst Torhout opnieuw worden vastgelegd.

De algemene repetitie van woensdag 18 maart is afgelast. Ook de volgende twee woensdagen (25 maart en 1 april) wordt er niet gerepeteerd (op deze datums ging er sowieso geen repetitie zijn).

Verder kunnen we niets plannen. We volgen de officiële berichtgeving van de federale overheid via .Be Alert

Het is met spijt in het hart dat we deze gang van zaken zien gebeuren. Heel de vereniging keek heel hard uit naar het eerste concert met Robin Verhelst. Maar het vele harde werk van de repetities wordt zeker beloond. We zullen zo snel als mogelijk een nieuwe datum vastleggen voor ‘Rhetorika rond de Wereld’!

En aan iedereen: verzorg jullie goed en maak er het beste van.

Share